« Terug naar alle Interim in Nederland

Kom in contact

Schaekel & Partners

Maliebaan 24-26

3581 CP Utrecht

Netherlands

030 8783640

Schaekel & Partners

  • Actief sinds 1987
  • 3 - 5 medewerkers

Schaekel & Partners vindt de beste kandidaten voor interim management posities in ICT & Operations. Denk aan rollen als interim CIO, IT Directeur, Manager Digitalisering, IT programmamanager, IT projectmanager, of COO, Manager Bedrijfsvoering, Manager Innovatie.
 
De deskundigheid van Schaekel & Partners ligt in het efficiënt vinden van een perfect passende interim manager voor uw organisatie. Wij zijn zeer kieskeurig bij het selectieproces. Van de vele kandidaten die wij zien en spreken, is slechts een enkeling geschikt voor u. Dit is onze toegevoegde waarde. Het bespaart u tijd, kosten en energie.
 
Daarnaast nemen wij opdrachtverantwoordelijkheid en blijven wij intensief betrokken bij de uitvoering van de interim management opdracht.
st passende mensen hiervoor te vinden. Deze mensen kunnen tijdelijk of vast met de opdrachtgever verbonden zijn. De situatie bepaalt de vorm, het eindresultaat bepaalt uiteindelijk het succes.  

Tweets van Schaekel & Partners:

  • Vacature Informatie-adviseur voor het Instituut Fysieke Veiligheid in Arnhem https://t.co/ShuGBS8KCC - 25 nov 2019
  • Monuta in Apeldoorn zoekt een Manager Franchise, vaste positie. https://t.co/zziB1XDkJh - 11 nov 2019
  • Speelt voor interim managers de reisduur woon-werkverkeer een rol bij de aanname van een nieuwe opdracht? Of geeft… https://t.co/IMh9r1r9eX - 04 nov 2019
  • Waar ligt binnen bedrijven/organisaties de regie op externe inhuur van hoogopgeleide interim managers?… https://t.co/vngeXXTXsJ - 28 okt 2019

Schaekel & Partners is gevestigd in: